【微學分課程】深度學習硬體加速器設計

★選課請點:NCTU-ICT選課系統(初次選課請詳閱課程相關流程及注意事項

★選課時間:109/8/11(二)~8/26(三)

深度學習硬體加速器設計

To teach students theory, algorithms, Python programming, ASIC optimization of contemporary neural networks in terms of performance, accuracy, model size, energy efficiency.

1. Digital Logic Design and Hardware Lab

2. Computer Architecture

9/5(六) BCD EF