【微學分課程】機器人開發工作坊 ft. Duckietown

★選課時間:109/4/17(五)~5/6(三)

機器人開發工作坊 ft. Duckietown

In robotics development, it is essentials to acquire skills that are usually not taught in regular undergraduate course such as ROS (Robot Operating System).

Through tutorials and demos based on the Duckietown model, this workshop aims to provide the attendees basic skills in setting up the development environment, and also basic understanding of ROS.

Basic Programming

5/16(六) 8:00~12:00/13:00~18:00

工程五館 EE632

電機工程學系 王學誠老師